Witte oorhangers met strengen en glas kralen

183458

8720687193346

Nieuw artikel

Witte oorhangers met strengen en glas kralen

  • De lengte van deze oorbel is circa 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 7,82

€ 15,95

-51%

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Verfijnde Witte Oorhangers met Glaskralen Strengen: Tijdloze Schoonheid

Voeg een vleugje tijdloze schoonheid toe aan je sieradencollectie met onze prachtige witte oorhangers, verfraaid met delicate strengen van glaskralen. Deze oorhangers stralen verfijning uit en zijn ontworpen om je look te verrijken met subtiele glans en moeiteloze elegantie. Of je nu een formele gebeurtenis bijwoont of je dagelijkse stijl wilt accentueren, deze oorhangers voegen een onmiskenbare charme toe aan elke outfit.

Delicate Schittering van Witte Glaskralen

De witte glaskralen in deze oorhangers vangen het licht op een delicate manier, waardoor ze een subtiele schittering en helderheid uitstralen. De witte kleur voegt een vleugje zuiverheid en veelzijdigheid toe aan je look, waardoor deze oorhangers gemakkelijk te combineren zijn met verschillende stijlen. De glaskralen strengen creëren een zacht bewegingseffect, waardoor je een vleugje dynamiek aan je stijl toevoegt.

Ambachtelijk Vakmanschap Voor Jouw Eigen Stijl

Elk paar witte glaskralen oorhangers is met zorg met de hand gemaakt, waardoor ze unieke kunstwerken worden. De zorgvuldig gearrangeerde glaskralen in de strengen belichamen zowel verfijning als eenvoud. Of je nu de voorkeur geeft aan een ingetogen look of juist van opvallende details houdt, deze oorhangers passen perfect bij diverse stijlen en gelegenheden.

Laat Je Look Stralen met Witte Glaskralen Oorhangers

Ben je klaar om je stijl naar nieuwe hoogten te tillen? Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan je ensemble met onze witte oorhangers met glaskralen strengen. Ontdek het vakmanschap van handgemaakte sieraden en geef jezelf een stralende uitstraling. Bestel nu en laat je ware stijl schijnen met deze prachtige accessoires.

 
Gegevens
Gewicht20gr.
Lengte8 cm
Breedte2 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel8 - 10 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu