Artikelen van Yehwang

Yehwang is een importeur van bijous en accessoires, die al haar producten zelf ontwerpt en produceert. Zij verkopen aan Europese groothandels, winkelketens en de detailhandel. Kijk snel maar eens verder op onze website.

Yehwang is een importeur van bijous en accessoires, die al haar producten zelf ontwerpt en produceert. Zij verkopen aan Europese groothandels, winkelketens en de detailhandel. Niet alleen volgen zij de trends op de voet, ze hebben ook altijd een zeer brede collectie met meerdere keren per maand een update met de allernieuwste items. Doordat zij de complete productieketen van ontwerp tot aan de verpakking en het transport in eigen hand houden, kunnen ze snel inspelen op de vraag en bieden ze een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Naast de productie van sieraden en accessoires verzorgen zij ook al het display- en verpakkingsmateriaal zodat winkeliers hun collecties goed kunnen presenteren.


Waar kan je Yehwang sieraden kopen:


Wij hebben een groot deel van de collectie van Yehwang sieraden online staan. Maar ook sieradenn die wel op de site van Yehwang staan maar niet online staan op onze website kunnen we ook leveren. Bel dan op voor meer informatie. Wij leveren alle Yehwang sieraden binnen 3-5 werkdagen bij u thuis af. Bij ons kun je dus Yehwang sieraden kopen!

Meer
Per pagina
1 - 40 van 3961 items
1 - 40 van 3961 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen