Beste klant, u Ontvangt altijd een bevestiging van uw bestelling of verzending van uw bestelling per e-mail. Mocht u deze mail niet ontvangen hebben kijk dan even in de spambox!

Sieraden verzenden & retourneren

Keurmerk webwinkel deoorbel.nl

Postnl      DHL logo     

Gratis verzending voor sieraden orders boven de 30 euro. 

Uw bestellingen:

Wanneer u een bestelling plaatst ontvangt u van ons altijd een bevestiging per e-mail. Op deze bevestiging staat het totaalbedrag van de sieraden bestelling inclusief verzendkosten en de betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling sturen wij de sieraden zo snel mogelijk naar u op. Op het moment dat wij de sieraden versturen, sturen wij u ook altijd een bevestiging per e-mail. Per artikel in uw winkelwagen staat een levertijd vermeld. Indien de levertijden verschillen is de langste levertijd maatgevend. Uw order wordt in een keer verzonden. Op het moment dat wij de goederen versturen sturen wij u ook altijd een bevestiging per e-mail. Heeft u de mail niet ontvangen kijk dan ook in uw spambox. 

Heeft u iets besteld maar nog niet betaald dan wordt de sieraden bestelling maximaal 7 dagen voor U gereserveerd. Is de betaling na 4 dagen niet bij ons binnen, dan ontvang U van ons een bericht per e-mail (herinnering). Reageert U hier niet op binnen 3 dagen, dan gaan wij er vanuit dat de sieraden bestelling is geannuleerd. U ontvangt ook van de annulering een bericht per e-mail. De bestelde artikelen worden dan weer online gezet. Alle sieraden bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. 

Retourneren en herroepingsrecht:

U heeft het recht uw order tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@deoorbel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor het melden van een herroeping kun u ook gebruik maken van dit formulier: herroeping

Wij accepteren alleen onbeschadigde sieraden in de originele verpakking (indien mogelijk in een luchtkussen envelope en of doos) en voldoende voorzien van frankering. Beschadigingen tijdens transport bij het retour zenden worden door ons niet vergoed. 

Alle vermeldde prijzen op de website zijn in euro exclusief eventuele verzendkosten (naar het land van bestemming). De verzendkosten worden indien van toepassing separaat aangegeven. (conform de tarieven van PostNL  ).

Contactinformatie en retouradres :

Asiera
De Gast 78
9801 AH Zuidhorn
Tel: 0594-505908

Kamer van Koophandel nr 02094401
Bankrekeningnummer: NL28 KNAB 0255 5787 84

Contactpersoon : Jikke Wouda
e-mail 
Jikke.Wouda@deoorbel.nl

Algemeen e-mail:  info@deoorbel.nl


Menu

Recent bekeken

Geen artikelen