Mosterd gele oorhangers met strengen van glas kralen

183454

8720687193308

Nieuw artikel

Mosterd gele oorhangers met strengen van glas kralen

  • De lengte van deze oorbel is circa 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 7,82

€ 15,95

-51%

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Stijlvolle Mosterd Gele Oorhangers met Glas Kraal Strengen: Een Zonnige Uitstraling

Breng een vleugje levendigheid in je sieradencollectie met onze prachtige mosterd gele oorhangers, verfraaid met speelse strengen van glaskralen. Deze oorhangers stralen een zonnige uitstraling uit en zijn ontworpen om je look te verlichten met een vrolijke gloed en eigentijdse charme. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of je outfit wilt opfleuren voor een bijzondere gelegenheid, deze oorhangers voegen een unieke flair toe aan elke stijl.

Stralende Warmte van Mosterd Gele Glaskralen

De mosterd gele glaskralen in deze oorhangers vangen het licht op een prachtige manier, waardoor ze een warme en stralende gloed uitstralen. De kleur voegt een vleugje vrolijkheid toe aan je outfit en past perfect bij diverse kledingstukken. De glaskralen voegen een speels element toe, waardoor je oorhangers niet alleen opvallen, maar ook een subtiele beweging aan je look geven.

Met Liefde Handgemaakt Voor Jou

Elk paar mosterd gele glaskralen oorhangers is met liefde met de hand gemaakt, waardoor ze een uniek kunstwerk worden. De zorgvuldige schikking van de glaskralen in de strengen creëert een evenwicht tussen jeugdige uitstraling en tijdloze schoonheid. Of je nu houdt van een gedurfde stijl of een meer ingetogen look verkiest, deze oorhangers voegen een onmiskenbaar karakter toe aan je ensemble.

Laat Je Look Schitteren met Mosterd Gele Glaskralen Oorhangers

Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Voeg een zonnige gloed toe aan je look met onze mosterd gele oorhangers met glaskralen strengen. Ontdek de kunst van met de hand gemaakte sieraden en geef jezelf een stralende uitstraling. Bestel vandaag nog en breng een vleugje vreugde in elke outfit met deze unieke accessoires.

 
Gegevens
Gewicht20gr.
Lengte8 cm
Breedte2 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel8 - 10 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu