Gele oorhangers met raffia, koord, pailletjes en kralen

183553

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorbel is circa 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 18,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Trendy Gele Oorhangers met Raffia, Koord, Pailletjes en Kralen: Zomerse Elegante Accessoires

Ontdek onze nieuwste aanwinst: prachtige gele oorhangers met een unieke mix van materialen. Deze oorbellen stralen zomerse elegantie uit en zijn een must-have voor je sieradencollectie. Met de combinatie van raffia, koord, glinsterende pailletjes en kralen brengen deze oorhangers een frisse en opvallende look naar elke outfit. Of je nu een beach party bijwoont of een brunch met vrienden hebt gepland, deze oorbellen tillen je stijl naar een hoger niveau.

Ambachtelijke Details: Raffia, Koord, Pailletjes en Kralen in Perfecte Harmonie

De natuurlijke raffia en het kleurrijke koord zorgen voor een organische uitstraling, terwijl de subtiele glans van de palletjes en kralen een vleugje glamour toevoegt. De combinatie van verschillende texturen en materialen zorgt voor een boeiende en eigentijdse uitstraling.

Hoe kan ik deze oorbellen het beste stylen?

Deze gele oorhangers zijn veelzijdig en kunnen moeiteloos worden gecombineerd met verschillende looks. Voor een casual dagelijkse stijl kun je ze dragen met een zomerse maxi-jurk en espadrilles. Voor een meer formele gelegenheid kun je ze combineren met een elegante jumpsuit en hoge hakken voor een instant chique uitstraling. Probeer ook eens te spelen met contrasterende kleuren om je outfit echt te laten knallen. Wat je ook kiest, deze oorhangers zullen ongetwijfeld de aandacht trekken en je persoonlijke stijl weerspiegelen.

 
Gegevens
Gewicht9 gr.
Lengte6 cm.
Breedte4 cm.
TypeSteker
MateriaalRaffia, Stof
Lengte oorbel6 - 7 cm

Accessoires

Menu