Goudkleurige oorhangers met witte glas kralen

185312

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met witte glas kralen

  • De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Elegante Goudkleurige Oorhangers met Witte Glaskralen

Laat je oren stralen met onze prachtige goudkleurige oorhangers, verfraaid met schitterende witte glaskralen. Deze oorhangers brengen moeiteloos eigentijdse stijl en verfijning samen, waardoor je een betoverende look kunt creëren. De glanzende goudkleurige afwerking, gecombineerd met de heldere witte glaskralen, voegt een vleugje luxe toe aan elke outfit. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of een casual dag hebt, deze oorhangers geven je direct een gevoel van elegantie.

Verfijnd Ontwerp voor Tijdloze Schoonheid

Het ontwerp van deze goudkleurige oorhangers is met precisie vervaardigd om tijdloze schoonheid te bieden. De witte glaskralen geven de oorhangers een frisse en stralende uitstraling, terwijl de goudkleurige afwerking een vleugje warmte en glamour toevoegt. Deze oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat zorgt voor duurzaamheid en comfortabel draaggemak. Het verfijnde ontwerp past goed bij verschillende stijlen en gelegenheden, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn.

Hoe kan ik het beste voor mijn oorhangers zorgen?

Om de prachtige uitstraling van deze goudkleurige oorhangers te behouden, is goed onderhoud essentieel. Vermijd contact met water, parfum en andere chemicaliën om de glans en kwaliteit van de oorhangers te behouden. Bewaar de oorhangers in een sieradendoosje of zakje wanneer je ze niet draagt om krassen en beschadigingen te voorkomen. Een zachte doek gebruiken om ze regelmatig af te nemen, zal helpen om ze er altijd als nieuw uit te laten zien. Met de juiste zorg blijven deze oorhangers een prachtige aanvulling op je sieradencollectie.

 
Gegevens
Gewicht12 gr
Lengte6 a 7 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel6 - 7 cm

Accessoires

Menu