Roze oorhangers met 3 rijen glas kralen met een goudkleurig oorstukje

182392

Nieuw artikel

Roze oorhangers met 3 rijen glas kralen met een goudkleurig oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Stijlvolle Roze Oorhangers met 3 Rijen Glas Kralen en Goudkleurig Oorstukje

Ontdek onze prachtige roze oorhangers, een betoverende toevoeging aan je sieradencollectie! Deze oorhangers zijn een ware eyecatcher, met hun drie rijen glas kralen en goudkleurige oorstukje. Het roze kleurenschema voegt een vleugje vrouwelijkheid en speelsheid toe aan elke outfit. De glas kralen zijn zorgvuldig geregen in drie rijen, waardoor een prachtig gelaagd effect ontstaat. Met deze oorhangers ben je klaar om te stralen bij elke gelegenheid.

Hoogwaardige Materialen en Duurzaam Ontwerp

Onze roze oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om een langdurige schoonheid te garanderen. De glas kralen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun helderheid en kwaliteit. Investeer in kwaliteit en voeg deze prachtige oorhangers toe aan je collectie.

Elegantie en Veelzijdigheid in één Accessoire

Met hun elegante ontwerp en veelzijdige uitstraling zijn deze roze oorhangers perfect om elke look te verfijnen. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of gewoon je dagelijkse outfit een vleugje glamour wilt geven, deze oorhangers zijn de ideale keuze. De roze kleur geeft een romantische en vrouwelijke touch, terwijl de goudkleurige accenten een vleugje luxe toevoegen. Laat je persoonlijkheid schitteren met deze prachtige oorhangers.

Vraag: Hoe kan ik deze roze oorhangers met 3 rijen glas kralen bestellen?

A: Je kunt deze schitterende roze oorhangers met 3 rijen glas kralen en goudkleurig oorstukje gemakkelijk bestellen via onze webshop. Klik eenvoudigweg op de "Toevoegen aan winkelwagen" knop en volg de eenvoudige stappen om je bestelling te voltooien. Vergeet niet je adresgegevens correct in te voeren, zodat we de oorhangers veilig naar je kunnen verzenden. Wacht niet langer en geef je sieradencollectie een upgrade met deze prachtige oorhangers!

 
Gegevens
Gewicht11 gr
Lengte6.30 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel6 - 7 cm

Accessoires

Menu