Blauwe oorhangers met 3 rijen glas kralen en een goudkleurig oorstukje

182390

Nieuw artikel

Blauwe oorhangers met 3 rijen glas kralen en een goudkleurig oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Blauwe Oorhangers met 3 Rijen Glas Kralen en Goudkleurig Oorstukje

Voeg een betoverend element toe aan je look met onze blauwe oorhangers met 3 rijen glas kralen en een goudkleurig oorstukje. Deze stijlvolle accessoires zijn perfect om een elegante en opvallende uitstraling te creëren. De oorhangers hebben drie rijen glas kralen in verschillende tinten blauw, waardoor ze een prachtig kleurverloop hebben. Het goudkleurige oorstukje voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan het ontwerp. Met deze oorhangers zul je zeker de show stelen.

Kenmerken van de Oorhangers

Onze blauwe oorhangers met 3 rijen glas kralen en een goudkleurig oorstukje zijn met zorg ontworpen en gemaakt met oog voor detail. Ze hebben een totale lengte van 6 a 7 cm, waardoor ze subtiel opvallen zonder overweldigend te zijn. De glas kralen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun levendige blauwe tinten en creëren een prachtig kleurverloop. Het goudkleurige oorstukje voegt een vleugje luxe en elegantie toe aan het geheel. Deze oorhangers zijn de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar stijlvolle en opvallende accessoires.

Een Must-Have voor Elke Modebewuste Vrouw

Voor elke modebewuste vrouw zijn onze blauwe oorhangers met 3 rijen glas kralen en een goudkleurig oorstukje een absolute must-have. Deze stijlvolle accessoires voegen een betoverend element toe aan je sieradencollectie en brengen je look naar een hoger niveau. Of je nu een speciale gelegenheid bijwoont of je dagelijkse outfit wilt verfraaien, deze oorhangers zijn de ideale keuze. Met hun prachtige kleuren, het elegante kleurverloop en het goudkleurige accent zul je zeker indruk maken. Wacht niet langer, bestel nu en geef jezelf die elegante en opvallende upgrade!

Bestel nu en laat je betoveren door onze blauwe oorhangers met 3 rijen glas kralen en een goudkleurig oorstukje. Voeg een vleugje luxe en stijl toe aan je outfits en geniet van de bewonderende blikken. Upgrade je sieradencollectie vandaag nog met deze prachtige en opvallende oorhangers!

 
Gegevens
Gewicht13 gr
Lengte6 a 7 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel6 - 7 cm

Accessoires

Menu