Goudkleurige oorhangers met fuchsia strepen in het oorstukje

182432

8720687186775

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met fuchsia strepen in het oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 2.70 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 8,93

€ 15,95

-44%

De levertijd van deze gouden oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige Oorhangers met Fuchsia Strepen

Geef je outfit een speelse twist met onze goudkleurige oorhangers met fuchsia strepen in het oorstukje. Deze unieke accessoires combineren een klassiek ontwerp met een moderne kleuraccent. De oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een glanzende goudkleurige afwerking die een vleugje elegantie toevoegt aan elke look. Het opvallende detail is de fuchsia streep in het oorstukje, waardoor de oorhangers een eigentijdse en trendy uitstraling krijgen.

Kenmerken van de Oorhangers

Onze goudkleurige oorhangers met fuchsia strepen zijn zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en stijl. Ze hebben een gemiddelde lengte van 2.70 cm, waardoor ze een subtiel maar opvallend effect hebben. De fuchsia strepen in het oorstukje zijn met precisie aangebracht en vormen een opvallend contrast met het goudkleurige metaal, waardoor een eigentijdse en trendy uitstraling ontstaat.

Een Must-Have voor Elke Fashionista

Als fashionista mag je onze goudkleurige oorhangers met fuchsia strepen absoluut niet missen. Deze trendy accessoires zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie en geven elke outfit een opvallende touch. Of je nu een casual look wilt upgraden of een statement wilt maken op een speciale gelegenheid, deze oorhangers zijn de ideale keuze. Met hun goudkleurige glans en de fuchsia strepen als eyecatcher, zul je zeker de show stelen. Wacht niet langer, bestel nu en maak je look compleet met deze glamoureuze oorhangers!

Bestel nu en laat je stijl stralen met onze goudkleurige oorhangers met fuchsia strepen. Voeg een vleugje trendy flair toe aan je outfits en onderscheid jezelf met deze unieke accessoires. Upgrade je sieradencollectie vandaag nog en geniet van een opvallende look die iedereen zal bewonderen!

 
Gegevens
Gewicht19 gr
Lengte2.70 cm
Breedte2.10 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel2 - 3 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu