Goudkleurige oorhangers met een wit streepje in het oorstukje

182434

8720687186799

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met een wit streepje in het oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 2.70 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 15,95

De levertijd van deze gouden oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige Oorhangers met Wit Streepje

Voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit met onze goudkleurige oorhangers met een wit streepje in het oorstukje. Deze stijlvolle accessoires zijn ontworpen om subtiel op te vallen en je look te verfijnen. De oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaa die een vleugje luxe toevoegt aan elke gelegenheid. Het unieke detail is het witte streepje in het oorstukje, waardoor de oorhangers een verfijnde en eigentijdse uitstraling krijgen.

Kenmerken van de Oorhangers

Onze goudkleurige oorhangers met een wit streepje zijn zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit. Met een gemiddelde lengte van 2,70 cm zijn ze perfect voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden. Het witte streepje in het oorstukje is subtiel en verfijnd, waardoor het een elegante toevoeging is aan het goudkleurige ontwerp. Deze oorhangers zijn de ideale keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde en eigentijdse look.

Een Must-Have voor Elke Modebewuste Vrouw

Voor elke modebewuste vrouw zijn onze goudkleurige oorhangers met een wit streepje een absolute must-have. Deze stijlvolle accessoires voegen een subtiel accent toe aan je sieradencollectie en brengen je look naar een hoger niveau. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of je dagelijkse outfit wilt verfijnen, deze oorhangers zijn de perfecte keuze. Met hun goudkleurige glans en het elegante witte streepje zorgen ze voor een tijdloze en verfijnde uitstraling. Aarzel niet langer,

Bestel nu en laat je verfijnde stijl stralen met onze goudkleurige oorhangers met een wit streepje. Voeg een subtiel accent toe aan je outfits en geniet van de elegantie die deze accessoires bieden. Upgrade je sieradencollectie vandaag nog met deze tijdloze en stijlvolle oorhangers!

 
Gegevens
Gewicht19 gr
Lengte2.70 cm
Breedte2.10 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel2 - 3 cm

Accessoires

Menu