Goudkleurige ronde oorhangers met witte kraaltjes

182844

8720687193025

Nieuw artikel

Goudkleurige ronde oorhangers met witte kraaltjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 5.2 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 9,66

€ 18,95

-49%

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige Ronde Oorhangers met Witte Kraaltjes - Tijdloze Elegantie

Op zoek naar een tijdloos sieraad dat je outfit een vleugje elegantie geeft? Deze goudkleurige ronde oorhangers met witte kraaltjes zijn precies wat je nodig hebt! De glanzende goudkleur geeft een luxe uitstraling, terwijl de witte kraaltjes subtiel en verfijnd zijn. Deze oorhangers zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu een formele avondjurk draagt ​​of je dagelijkse kantoorkleding wilt opvrolijken. Met hun klassieke ontwerp en tijdloze schoonheid zullen deze oorhangers je stijl naar een hoger niveau tillen.

Hoogwaardige Materialen en Vakmanschap - Duurzaam en Prachtig

Bij onze goudkleurige ronde oorhangers met witte kraaltjes staat kwaliteit voorop. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals hypoallergeen metaal, om ervoor te zorgen dat ze comfortabel zijn om te dragen, zelfs voor de meest gevoelige oren. Het vakmanschap waarmee ze zijn vervaardigd, zorgt voor duurzaamheid en een prachtige afwerking. De witte kraaltjes zijn zorgvuldig geplaatst om een ​​mooi contrast te creëren met het goud. Deze oorhangers zijn niet alleen een fashion statement, maar ook een investering in een stijlvol accessoire.

Bestel Nu je Goudkleurige Ronde Oorhangers met Witte Kraaltjes

Ben je geïnspireerd geraakt door deze prachtige goudkleurige ronde oorhangers met witte kraaltjes? Aarzel dan niet langer en plaats je bestelling vandaag nog! Ga naar onze webshop, selecteer het gewenste paar oorhangers en voeg ze toe aan je winkelwagen. Het beveiligde afrekenproces is snel en eenvoudig. Binnenkort zullen de oorhangers zorgvuldig verpakt en worden verzonden. Wacht niet langer om jezelf of een geliefde te verwennen met deze elegante sieraden. Bestel nu en maak je look compleet met deze tijdloze goudkleurige ronde oorhangers met witte kraaltjes!

 
Gegevens
Gewicht7 gr
Lengte5.2 cm
Breedte4.50 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel5 - 6 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu