Rood gekleurde oorhangers met een goudkleurig oorstukje

182067

8720687189707

Nieuw artikel

Rood gekleurde oorhangers met een goudkleurig oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 5.80 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 4,22

€ 5,95

-29%

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Rood gekleurde oorhangers met een goudkleurig oorstukje - Een perfecte toevoeging aan je sieradencollectie!

Elegant en opvallend design.

Deze rood gekleurde oorhangers met een goudkleurig oorstukje zijn de perfecte accessoires om je outfit een extra vleugje glamour te geven. Het elegante design en de opvallende kleuren maken deze oorhangers een absolute blikvanger. De rode kleur voegt een vurig element toe aan je look, terwijl het goudkleurige oorstukje zorgt voor een luxe en chique uitstraling. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of een avondje uit gaat, deze oorhangers geven je een zelfverzekerde en comfort.

Hoogwaardige kwaliteit en comfort.

Naast hun prachtige uiterlijk bieden deze oorhangers ook hoogwaardige kwaliteit en comfort. Ze zijn vervaardigd uit duurzame materialen die lang meegaan en hun schoonheid behouden. Bovendien zijn de oorhangers licht van gewicht, waardoor ze de hele dag comfortabel gedragen.Geniet van het dragen van deze oorhangers zonder compromis te sluiten op het gebied van kwaliteit of comfort.

Veelzijdig en uniek accessoire.

Deze rood gekleurde oorhangers met goudkleurig oorstukje zijn een veelzijdig accessoire dat je op verschillende manieren kunt stylen. Draag ze bijvoorbeeld bij een elegante avondjurk voor een verfijnde en glamoureuze look. Of voeg een vleugje kleur toe aan je casual outfits door ze te combineren met een basic wit T-shirt en jeans. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien zijn deze oorhangers een uniek sieraad dat je niet overal zult vinden. Ze geven je de kans om je persoonlijke stijl te laten zien en je te onderscheiden van de massa.

Ben je op zoek naar een elegante en opvallende toevoeging aan je sieradencollectie? Kies dan voor deze rood gekleurde oorhangers met een goudkleurig oorstukje. Hun prachtige design, hoogwaardige kwaliteit en veelzijdigheid maken ze een must-have accessoire. Bestel ze vandaag nog en straal in stijl!

 
Gegevens
Gewicht9 gr
Lengte5.80 cm
Breedte4.50 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel5 - 6 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu