Rode Oorhangers met Goudkleurig Hartje: Voeg Glamour Toe aan Jouw Look!

182070

8720687189738

Nieuw artikel

Rood gekleurde oorhangers met goudkleurig hartje als oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 5.70 cm.

  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 7,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Rode Oorhangers met Goudkleurig Hartje: Voeg Glamour Toe aan Jouw Look!

Ben je op zoek naar een statement accessoire dat je outfit naar een hoger niveau tilt? Kijk dan eens naar onze prachtige rode oorhangers met een goudkleurig hartje als oorstukje. Deze oorbellen zijn perfect om een vleugje glamour en elegantie toe te voegen aan elke gelegenheid. Of je nu een chique avondje uit plant of gewoon je dagelijkse stijl wilt opvrolijken, deze oorhangers zijn de ideale keuze.

Een Tijdloze Stijlvolle Keuze

De rode oorhangers met goudkleurig hartje zijn een tijdloze en stijlvolle keuze voor elke modebewuste vrouw. Het diepe rood van de oorhangers symboliseert passie en zelfvertrouwen, terwijl het goudkleurige hartje een vleugje luxe en elegantie toevoegt. De combinatie van deze twee elementen creëert een prachtig contrast dat direct de aandacht trekt. Of je nu een avondjurk draagt of een casual outfit wilt opvrolijken, deze oorhangers zorgen ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Hoogwaardige Materialen en Vakmanschap

Onze rode oorhangers met goudkleurig hartje zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen hun schoonheid behouden. De rode hangers zijn vervaardigd van duurzaam acryl, waardoor ze lichtgewicht en comfortabel zijn om te dragen. Het goudkleurige hartje is gemaakt van hoogwaardig metaal dat langdurige glans en duurzaamheid garandeert. Onze vakmensen hebben met veel zorg en aandacht elk detail van deze oorhangers ontworpen, waardoor ze een uniek en verfijnd sieraad zijn dat jouw persoonlijke stijl perfect weerspiegelt.

Verrijk Jouw Look met Onze Rode Oorhangers met Goudkleurig Hartje

Voeg een vleugje kleur en glamour toe aan je sieradencollectie met onze rode oorhangers met goudkleurig hartje. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een speciaal iemand of gewoon jezelf wilt verwennen, deze oorhangers zijn een perfecte keuze. Met hun tijdloze stijl en hoogwaardige materialen zijn ze geschikt voor elke gelegenheid. Bestel nu en laat deze prachtige oorhangers jouw look verrijken!

 
Gegevens
Gewicht11 gr
Lengte5.70
Breedte2.95
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Submateriaal :Acryl
Lengte oorbel5 - 6 cm

Accessoires

Menu