Rode oorhangers met een goudkleurig oor stukje

185227

Nieuw artikel

Rode oorhangers met een goudkleurig oor stukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 3 a 4 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 8,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Trendy rode oorhangers met goudkleurig oor stukje

Ontdek onze nieuwste fashion must-have: de rode oorhangers met een prachtig goudkleurig oorstukjel. Deze opvallende sieraden zijn perfect  Deze opvallende sieraden zijn perfect die houden van stijl en flair.

Waarom Zou Je Ze Willen Hebben?

  • Stijlvolle Statement: Deze rode oorhangers zijn ontworpen om de aandacht te trekken. Ze zijn een perfecte keuze voor iedereen die graag de nieuwste fashion trends volgt.

Veelzijdigheid: Deze oorbellen zijn veelzijdig genoeg om te dragen bij elke gelegenheid, of het nu een casual dagje uit is of een chique avondje uit.

  • Betaalbaar Luxe: We bieden luxe sieraden tegen betaalbare prijzen, zodat iedereen kan stralen zonder de bank te breken.

Hoe Draag Je Ze?

Deze rode oorhangers passen perfect bij een elegant zwart jurkje voor een avondje uit of voeg een vleugje kleur toe aan je dagelijkse look door ze te combineren met een trendy oversized denimjack en je favoriete sneakers.

Koop Nu en Laat Je Stijl Stralen!

Voeg deze prachtige rode oorhangers met goudkleurig oorstukje vandaag nog toe aan je sieradencollectie. Bestel nu en maak een statement met je eigen unieke stijl!

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte3 a 4 cm
TypeSteker
MateriaalResin (hars)
Lengte oorbel3 - 4 cm

Accessoires

Menu