Goudkleurige oorringen met een rode natuurstenen bedel

185211

8720994028171

Nieuw artikel

Goudkleurige oorringen met een rode natuurstenen bedel

  • De lengte van deze oorbel is circa 3.7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 9,77

€ 13,95

-30%

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige Oorringen met Rode Natuurstenen Bedel

Laat jezelf schitteren met onze prachtige goudkleurige oorringen, verfraaid met een betoverende rode natuurstenen bedel. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van deze schitterende oorsieraden en ontdek je wat ze zo bijzonder maakt.

Een Betoverend Design

Onze goudkleurige oorringen met rode natuurstenen bedel zijn een elegante uiting van verfijning en schoonheid. De glanzende goudkleurige ringen omlijsten de delicate rode bedel, die met zijn diepe kleur direct de aandacht trekt. Het ontwerp straalt tijdloze klasse uit en voegt een vleugje kleur toe aan je look, waardoor deze oorringen geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Waarom Kiezen voor Deze Oorringen?

Waarom zou je deze goudkleurige oorringen met rode natuurstenen bedel kiezen? Allereerst brengen ze een element van luxe in je dagelijkse leven, terwijl ze toch subtiel genoeg zijn om elke dag te dragen. De rode natuurstenen staan symbool voor passie en energie, waardoor deze oorringen een krachtig statement kunnen zijn. Met hun hoogwaardige afwerking en tijdloos ontwerp zijn deze oorringen een waardevolle aanvulling op elke sieradencollectie.

 
Gegevens
Gewicht7 gr
Lengte3.70 cm
Breedte1.50 cm
TypeOorring
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel3 - 4 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Menu