Goudkleurige oorhangers met gedraaide ring en een hartje als oor stukje

183789

8720687194442

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met gedraaide ring en een hartje als oor stukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 4.50 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,99

De levertijd van deze gouden oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Schitterende Goudkleurige Oorhangers: Elegante Gedraaide Ring en Delicaat Hartje

Ontdek onze prachtige collectie goudkleurige oorhangers, perfect om je look te accentueren met een vleugje glamour. Deze oorhangers combineren op meesterlijke wijze twee iconische elementen: een gedraaide ring en een subtiel hartje. Een gedurfde fusie van modern en romantisch, deze oorsieraden zijn een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Gedraaide Ring: Een Tijdloze Toets van Stijl

De gedraaide ring voegt een tijdloze en eigentijdse stijl toe aan deze oorhangers. De zorgvuldig vervaardigde ring creëert een dynamisch effect wanneer het licht erop valt, waardoor een betoverende glans ontstaat die bij elke beweging opvalt. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of een informeel uitje hebt, deze oorhangers voegen een vleugje verfijning toe aan elke outfit.

Subtiel Hartje: Een Uiting van Liefde

Het hartvormige oorstukje voegt een vleugje sentiment toe aan deze oorhangers. Het is niet alleen een modeverklaring, maar ook een uiting van liefde, zorg en genegenheid. Dit subtiele en elegante hartje laat zien dat er schoonheid schuilt in de kleine details. Draag ze als een herinnering aan liefde, of als een symbool van zelfliefde en empowerment.

Vraag en Antwoord: Zijn deze oorhangers geschikt als cadeau?

Vraag: Zijn deze oorhangers geschikt als cadeau voor een speciale gelegenheid?

Antwoord: Absoluut! Deze goudkleurige oorhangers met gedraaide ring en hartje zijn een perfect cadeau voor elke speciale gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, Valentijnsdag of gewoon om iemand te verrassen, deze oorhangers stralen elegantie en betekenis uit. De combinatie van de gedraaide ring en het hartje geeft een bijzondere symboliek aan het sieraad, waardoor het een waardevol en memorabel geschenk wordt.

 
Gegevens
Gewicht11 gr
Lengte4.50 cm
Breedte3 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel4 - 5 cm

Accessoires

Menu