Goudkleurige oorhangers met een bruine ovale glas steen

183643

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met een bruine ovale glas steen

  • De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van deze gouden oorbellen is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Elegante Goudkleurige Oorhangers met Bruine Ovale Glas Steen - Tijdloze Schoonheid in Jouw Sieradencollectie

Ontdek de pracht van eenvoud met onze goudkleurige oorhangers, verfraaid met een prachtige bruine ovale glas steen. Deze oorhangers combineren moeiteloos klassieke charme met eigentijdse stijl, waardoor ze een veelzijdige aanvulling zijn op elke outfit. Of je nu op zoek bent naar een subtiel accent voor overdag of een vleugje elegantie voor een avondje uit, deze oorhangers stralen tijdloze schoonheid uit.

Bruine Ovale Glas Steen - Natuurlijke Warmte en Rijke Diepte

De kern van deze oorhangers wordt gevormd door de prachtige bruine ovale glas steen. De diepe, warme tint van de steen voegt een natuurlijke en aardse uitstraling toe aan je look. De ovale vorm en gladde slijping van de steen zorgen voor een subtiele glans die het licht op een betoverende manier vangt. De goudkleurige setting omringt de steen met een tijdloze elegantie en versterkt de natuurlijke schoonheid ervan.

Verfijnde Stijl. 

Onze goudkleurige oorhangers met bruine ovale glas steen belichamen niet alleen verfijnde stijl. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen ervoor dat deze oorhangers een blijvende toevoeging zijn aan jouw sieradencollectie. Of je ze nu draagt naar een belangrijke bijeenkomst of gewoon omdat je jezelf wilt verwennen, deze oorhangers voegen een vleugje klasse toe aan elke gelegenheid.

Voeg Warmte Toe aan Jouw Look - Bestel Nu

Verrijk je uitstraling met deze goudkleurige oorhangers met een schitterende bruine ovale glas steen. Voeg een vleugje warmte en verfijning toe aan elke dag. Bestel vandaag nog en omarm de tijdloze schoonheid van deze unieke oorhangers.

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte6 a 7 cm
TypeHanger
MateriaalMetaal
Lengte oorbel6 - 7 cm

Menu