Goudkleurige oorhangers met blauw en oranje kraaltjes

182843

8720687193018

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met blauw en oranje kraaltjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 5.2 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 9,66

€ 18,95

-49%

De levertijd van deze gouden oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige Oorhangers met Blauw en Oranje Kraaltjes - Speels en Stijlvol

Ben je op zoek naar opvallende oorhangers die je look een speelse en trendy uitstraling geven? Dan zijn deze goudkleurige oorhangers met blauw en oranje kraaltjes precies wat je nodig hebt! De combinatie van de glanzende goudkleur en de levendige blauwe en oranje kraaltjes zorgt voor een uniek en stijlvol accessoire. Of je nu een zomerse outfit draagt ​​of je wintergarderobe wat kleur wilt geven, deze oorhangers zijn de perfecte keuze om je persoonlijke stijl te laten zien.

Hoogwaardige Materialen  - Kwaliteit staat voorop

Bij onze goudkleurige oorhangers met blauw en oranje kraaltjes staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen. De blauwe en oranje kraaltjes zijn zorgvuldig geselecteerd en met vakmanschap bevestigd voor een stevige en prachtige afwerking.

Bestel Nu je Goudkleurige Oorhangers met Blauw en Oranje Kraaltjes

Wil je graag je sieradencollectie uitbreiden met deze prachtige goudkleurige oorhangers met blauw en oranje kraaltjes? Wacht dan niet langer en plaats je bestelling vandaag nog! Bezoek onze webshop, kies het gewenste paar oorhangers en voeg ze toe aan je winkelwagen. Het bestelproces is eenvoudig en veilig. Binnenkort worden de oorhangers zorgvuldig verpakt en verzonden. Mis deze kans niet om jezelf of iemand anders te verwennen met deze kleurrijke en trendy sieraden.  Bestel nu en maak je look compleet met deze opvallende goudkleurige oorhangers met blauw en oranje kraaltjes!

 
Gegevens
Gewicht7 gr
Lengte5.20 cm
Breedte4.50 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel5 - 6 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu