Goudkleurige oorhangers met geel en oranje kraaltjes

182834

8720687191922

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met geel en oranje kraaltjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 9,66

€ 18,95

-49%

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Stijlvolle Goudkleurige Oorhangers met Gele en Oranje Kraaltjes - Een Stralend Accessoire!

Voeg een stralende touch toe aan je look met deze prachtige goudkleurige oorhangers met gele en oranje kraaltjes. Deze oorhangers zijn voorzien van levendige gele en oranje kraaltjes, waardoor ze een opvallend en modieus accessoire zijn. Met deze oorhangers geef je je stijl een zonnige en vrolijke uitstraling.

Uniek Design - Een Vleugje Warmte en Energie

Het unieke design van deze oorhangers met gele en oranje kraaltjes geeft een vleugje warmte en energie aan je look. De levendige kleuren van de kraaltjes zorgen voor een opvallend en stralend effect. Of je ze nu draagt bij een zomerse outfit of om een vleugje zon toe te voegen aan je dagelijkse look, deze oorhangers zullen zeker de aandacht trekken en je stijl naar een hoger niveau tillen.

Hoogwaardige Kwaliteit.

Naast hun trendy design zijn deze oorhangers gemaakt van hoogwaardige materialen en langdurige schoonheid te garanderen. Het goudkleurige metaal straalt luxe uit. Bovendien zijn de oorhangers licht van gewicht en comfortabel om te dragen, waardoor je ze met plezier de hele dag kunt dragen. Geniet van de combinatie van stijl en comfort met deze prachtige oorhangers.

Maak een Statement met Stralende Stijl - Bestel Nu!

Geef je look een stralende touch met deze stijlvolle goudkleurige oorhangers met gele en oranje kraaltjes. Of je ze nu voor jezelf koopt of als cadeau geeft aan een modebewuste vriendin, deze oorhangers zullen zeker indruk maken. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met stralende stijl.

 
Gegevens
Gewicht7 gr
Lengte6 cm
Breedte3.60 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel6 - 7 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu