Taupe kleurige lange halsketting met glas kralen en goudkleurige elementen

183280

Nieuw artikel

Taupe kleurige lange halsketting met glas kralen en goudkleurige elementen.

  • De lengte van de halsketting is circa 80 a 100 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

Meer details

€ 27,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Sierlijke Taupe Kleurige Lange Halsketting met Glas Kralen en Goudkleurige Elementen

Voeg een vleugje verfijning toe aan je look met onze prachtige taupe kleurige lange halsketting, verfraaid met glas kralen en elegante goudkleurige elementen. Deze halsketting voegt een subtiele charme en luxe toe aan elke outfit, waardoor je straalt met tijdloze klasse.

Vraag: Hoe Kan Ik Deze Halsketting Het Beste Dragen?

Vraag je je af hoe je het beste kunt schitteren met deze sierlijke taupe kleurige lange halsketting met glas kralen en goudkleurige elementen? Het antwoord is simpel. Draag hem als een prachtige aanvulling op je dagelijkse stijl of als een eyecatcher bij speciale gelegenheden. Combineer hem met een neutrale blouse voor een subtiel contrast, of voeg wat allure toe aan een avondensemble. De glas kralen vangen het licht op een betoverende manier, terwijl de goudkleurige elementen voor een vleugje elegantie zorgen.

Vakmanschap en Delicate Details:

Onze taupe kleurige lange halsketting met glas kralen en goudkleurige elementen is niet zomaar een accessoire; het is een meesterwerk van vakmanschap. Elk exemplaar is met precisie ontworpen en met aandacht vervaardigd om een perfecte balans tussen charme en luxe te bereiken. De taupe kleur voegt een subtiele warmte toe, terwijl de goudkleurige elementen voor een tijdloze uitstraling zorgen. Deze halsketting is een bewijs van onberispelijk vakmanschap en aandacht voor delicate details.

 
Gegevens
Gewicht65 gr
Lengte80 a 100 cm
MateriaalGlas
Lengte verlengkettinkje5 cm
Lengte kettingLanger dan 91 cm

Menu