Goudkleurige lange halsketting met bruine glas kralen en elementen

183281

Nieuw artikel

Goudkleurige lange halsketting met bruine glas kralen en elementen.

  • De lengte van de halsketting is circa 80 a 100  cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Luxe Goudkleurige Lange Halsketting met Bruine Glas Kralen en Verfijnde Elementen

Voeg een vleugje weelde toe aan je look met onze prachtige goudkleurige lange halsketting, verfraaid met bruine glas kralen en elegante elementen. Deze halsketting brengt een subtiel samenspel van kleur en verfijning in elke outfit, waardoor je straalt met tijdloze elegantie.

Vraag: Hoe Kan Ik Deze Halsketting Het Beste Dragen?

Vraag je je af hoe je het beste kunt schitteren met deze luxueuze goudkleurige lange halsketting met bruine glas kralen en verfijnde elementen? Het antwoord is eenvoudig. Draag hem als een eyecatcher bij elke gelegenheid waarbij je wilt opvallen. Combineer hem met een neutrale blouse voor een stijlvolle touch, of voeg wat allure toe aan een avondensemble. De bruine glas kralen vangen het licht op een betoverende manier, terwijl de elegante elementen voor een vleugje weelde zorgen.

Vakmanschap en Elegantie in Details:

Onze goudkleurige lange halsketting met bruine glas kralen en verfijnde elementen is meer dan een accessoire; het is een toonbeeld van vakmanschap. Elk exemplaar is met precisie ontworpen en met aandacht vervaardigd om de perfecte balans tussen kleur en elegantie te bereiken. De goudkleurige tint voegt een vleugje luxe toe, terwijl de bruine glas kralen voor een warme uitstraling zorgen. Deze halsketting is een bewijs van onberispelijk vakmanschap en aandacht voor verfijnde details.

 
Gegevens
Gewicht60 gr
Lengte80 a 100 cm
MateriaalGlas
Submateriaal :Acryl
Lengte verlengkettinkje5 cm
Lengte kettingLanger dan 91 cm

Menu