Paars gekleurde armband van glas kralen en meerdere strengen

183327

Nieuw artikel

Paars gekleurde armband van glas kralen en meerdere strengen.

  • De lengte van de armband is 18 cm;
  • De armbanden zijn nikkelvrij;

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Betoverende Paars Gekleurde Armband van Glas Kralen en Meerdere Strengen - Een Schitterend Sieraad voor Jouw Stijl

Laat jezelf betoveren door onze prachtige paars gekleurde armband van glas kralen en meerdere strengen. Deze armband voegt een vleugje mysterie en verfijning toe aan je outfit. Met zijn fonkelende kralen en gelaagde design is deze armband de ultieme keuze voor iedereen die op zoek is naar een uniek en oogverblindend sieraad.

Een Schouwspel van Kleur en Glans

De diepe paarse kleur van deze armband straalt luxe uit en trekt de aandacht met zijn levendige uitstraling. De glas kralen vangen het licht op een betoverende manier, waardoor de armband een subtiel schitterend effect krijgt. Met meerdere strengen en een prachtig ontwerp creëert deze armband een gelaagde look die je pols omhult met elegantie.

Handgemaakt en Uniek Ontwerp

Onze paars gekleurde armband is met liefde met de hand gemaakt, waardoor elk stuk een uniek kunstwerk is. De combinatie van glas kralen en meerdere strengen creëert een harmonieuze balans tussen textuur en glans. Deze armband is niet alleen een accessoire, maar ook een kunstzinnige expressie van jouw persoonlijke stijl.

Vraag en Antwoord: Kan ik deze armband dagelijks dragen?

Zeker weten! Hoewel deze armband een luxueuze uitstraling heeft, is hij ook geschikt voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk gaat, een lunchafspraak hebt of een avondje uit plant, deze armband voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid. 

 
Gegevens
Gewicht40 gr
Lengte18 cm
MateriaalStainless steel
Lengte armband17 - 18 cm

Menu