Goudkleurige armband met paarse natuurstenen kralen

184134

Nieuw artikel

Goudkleurige armband met paarse natuurstenen kralen.

  • De lengte van de armband is 17.5 cm.
  • De armbanden zijn nikkelvrij.

Meer details

€ 13,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Prachtige Goudkleurige Armband met Paarse Natuurstenen Kralen

Ontdek onze nieuwste aanwinst: een betoverende goudkleurige armband met schitterende paarse natuurstenen kralen. Deze exclusieve armband is een must-have voor iedereen die houdt van stijlvolle sieraden en op zoek is naar een uniek accessoire dat elke outfit naar een hoger niveau tilt.

Waarom kiezen voor deze goudkleurige armband?

Deze prachtige armband combineert moeiteloos elegantie en luxe met een vleugje mystiek. De goudkleurige afwerking straalt warmte en glamour uit, terwijl de paarse natuurstenen kralen een vleugje kleur en spiritualiteit toevoegen. Of je nu een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse look wilt verfraaien, deze armband is de perfecte keuze.

Hoe zijn de paarse natuurstenen kralen geselecteerd?

Onze ontwerpers hebben zorgvuldig de hoogste kwaliteit paarse natuurstenen kralen geselecteerd om ervoor te zorgen dat elke armband uniek is. De paarse kleur van de kralen varieert subtiel, waardoor elke armband een eigen karakter heeft. Deze natuurstenen kralen staan bekend om hun helende eigenschappen en kunnen positieve energie en evenwicht bevorderen. Draag deze armband niet alleen als een modeaccessoire, maar ook als een bron van welzijn.

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte17.5 cm
MateriaalStainless steel
Lengte armband17 - 18 cm

Menu