Zwarte oorhangers met koord en glas kralen en een goudkleurig oorknopje

180907

Nieuw artikel

Zwarte oorhangers met koord en glas kralen en een goudkleurig oorknopje.

  • De lengte van deze oorbel is circa 7.50 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 14,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Zwarte oorhangers met koord en glas kralen en een goudkleurig oorknopje.

Ben je op zoek naar een paar oorhangers dat elegantie en stijl uitstraalt? Zoek niet verder! Deze stijlvolle zwarte oorhangers met koord en glas kralen, afgewerkt met een goudkleurig oorknopje, zijn de perfecte keuze. Met hun verfijnde ontwerp en luxueuze details zullen ze zeker de aandacht trekken en je outfit naar een hoger niveau tillen.

De zwarte kleur van de oorhangers straalt tijdloze schoonheid uit en maakt ze veelzijdig genoeg om zowel bij casual als formele gelegenheden te dragen. Het koord dat de oorhangers met elkaar verbindt, voegt een speels element toe aan het ontwerp en creëert een subtiel bewegingseffect wanneer je je hoofd beweegt.

De glas kralen die aan de oorhangers bungelen, vangen het licht op een betoverende manier op en zorgen voor een sprankelende uitstraling. De zorgvuldig geselecteerde kralen zijn van hoge kwaliteit, waardoor je kunt genieten van deze prachtige oorhangers.

Het goudkleurige oorknopje aan de bovenkant van de oorhangers voegt een vleugje glamour toe en zorgt voor een elegante afwerking. De combinatie van zwart, glas kralen en goudkleurig metaal creëert een harmonieus geheel dat je look compleet maakt en je zelfvertrouwen versterkt.

Deze zwarte oorhangers zijn met de hand vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit. Of je nu een avondje uit hebt of een speciale gelegenheid viert, deze oorhangers zijn de perfecte aanvulling op je outfit.

Wacht niet langer en voeg deze stijlvolle zwarte oorhangers met koord en glas kralen en een goudkleurig oorknopje toe aan je sieradencollectie.

 
Gegevens
Gewicht15 gr
Lengte7.50 cm
Breedte4.50 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu