Zwarte oorhangers met glas kralen en een goudkleurige oorstukje

182797

Nieuw artikel

Zwarte oorhangers met glas kralen en een goudkleurige oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 4 a 5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Stijlvolle Zwarte Oorhangers: Tijdloze Klasse met Glas Kralen en Goudkleurig Oorstukje

Voeg tijdloze klasse toe aan je look met onze prachtige zwarte oorhangers, voorzien van glas kralen en een goudkleurig oorstukje. Deze oorhangers zijn ontworpen om je stijl te versterken en een vleugje elegantie toe te voegen aan elke outfit. Het diepe zwarte kleurenschema geeft een gevoel van verfijning, terwijl de glas kralen een subtiele glans creëren die de aandacht trekt. Met het goudkleurige oorstukje krijgen deze oorhangers een luxueuze uitstraling, waardoor ze een onmisbaar fashion accessoire worden.

Betoverende Mix van Glas Kralen en Goudkleurig Oorstukje:

Onze zwarte oorhangers zijn met zorg samengesteld uit een betoverende mix van glas kralen en een goudkleurig oorstukje. De glas kralen zijn zorgvuldig uitgekozen voor hun prachtige zwarte tinten en glanzende effecten. Ze vangen het licht op een subtiele en elegante manier, waardoor deze oorhangers bij elke beweging een schitterende glans geven. Het goudkleurige oorstukje voegt een vleugje luxe toe aan het geheel, waardoor de oorhangers een tijdloos en chique karakter krijgen dat je stijl naar een hoger niveau tilt.

Hoe kan ik deze stijlvolle zwarte oorhangers bestellen?

Bestel onze zwarte oorhangers eenvoudig door op de "Toevoegen aan winkelmandje" knop te klikken en volg de eenvoudige stappen om je bestelling te voltooien. We bieden veilige betalingsmogelijkheden en verzending, zodat je binnenkort kunt genieten van dit prachtige sieraad. Of je ze nu voor jezelf wilt hebben of als een bijzonder cadeau voor een geliefde, deze oorhangers zijn een perfecte keuze om jezelf of anderen te verwennen.

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte4 a 5 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel4 - 5 cm

Accessoires

Menu