Zwarte oorhangers met een vierkante glas steen

182813

8720687194336

Nieuw artikel

Zwarte oorhangers met een vierkante glas steen

  • De lengte van deze oorbel is circa 1.60 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 4,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie
Elegante Zwarte Oorhangers met een Vierkante Glassteen

Ontdek onze elegante zwarte oorhangers, verfraaid met een glinsterende vierkante glassteen. Deze oorbellen voegen een vleugje luxe en stijl toe aan je look. Met hun tijdloze zwarte kleur en sprankelende glassteen zijn ze de perfecte accessoires om je outfit compleet te maken. Of je nu een formele gelegenheid hebt of je dagelijkse stijl wilt verfijnen, deze oorhangers zijn een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie.

Tijdloze Zwarte Kleur met Sprankelende Glassteen

Onze zwarte oorhangers zijn ontworpen om tijdloos en veelzijdig te zijn. De elegante zwarte kleur voegt een vleugje klasse en verfijning toe aan je look, waardoor je er moeiteloos stijlvol uitziet. De glinsterende vierkante glassteen op de oorhangers voegt een subtiele schittering toe, waardoor ze bij elke beweging oplichten. 

Hoe kan ik deze zwarte oorhangers het beste stylen?

Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze zwarte oorhangers het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: ze passen bij alles! Draag deze oorbellen met een elegante avondjurk voor een glamoureuze uitstraling. Of combineer ze met een casual outfit voor een verfijnde touch in je dagelijkse look. De zwarte kleur van de oorhangers maakt ze gemakkelijk te combineren met verschillende outfits en stijlen. Of je nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een speciale date hebt, deze zwarte oorhangers met een vierkante glassteen zijn de perfecte keuze om je stijl te verfraaien.

 
Gegevens
Gewicht7 gr
Lengte1.60 cm
Breedte1.20 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel1 - 2 cm

Accessoires

Menu