Zwarte glas kralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje

183500

8720687191724

Nieuw artikel

Zwarte glas kralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 7.50 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 14,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Ontdek Onze Prachtige Zwarte Glaskralen Oorhangers met Goudkleurig Oorstukje!

Stijlvolle Zwarte Glaskralen Geef je outfit een vleugje mysterie en elegantie met onze schitterende zwarte glaskralen oorhangers. De diepzwarte kleur van de kralen zorgt voor een verfijnde en tijdloze uitstraling. De glaskralen zijn zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd van hoogwaardig materiaal, waardoor ze duurzaam en glanzend blijven. Of je nu naar een feestje gaat of een formele gelegenheid bijwoont, deze oorhangers zijn de perfecte accessoires om je stijl naar een hoger niveau te tillen.

Schitterend Goudkleurig Oorstukje.

Het goudkleurige oorstukje voegt een vleugje glamour en luxe toe aan deze prachtige oorhangers. Het ontwerp van het oorstukje is tijdloos en verfijnd, waardoor het moeiteloos past bij verschillende outfits. Goud staat bekend om zijn klassieke en chique uitstraling, waardoor deze oorhangers een elegante touch geven aan elke look.

Een Vraag om te Beantwoorden:

Zijn de zwarte glaskralen oorhangers geschikt als cadeau? Absoluut! De zwarte glaskralen oorhangers met goudkleurig oorstukje zijn een prachtig cadeau-idee voor elke gelegenheid. Of het nu een verjaardag, jubileum of speciale viering is, deze oorhangers zullen zeker in de smaak vallen bij de ontvanger. De combinatie van de zwarte glaskralen en het goudkleurige oorstukje geeft een luxe uitstraling, waardoor het een waardevol en attent geschenk is voor je geliefden.

 
Gegevens
Gewicht9 gr
Lengte7.50 cm
Breedte4.20 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu