Zilverkleurige oorhangers in de vorm van 3 harten

183498

8720994000542

Nieuw artikel

Zilverkleurige oorhangers in de vorm van 3 harten

  • De lengte van deze oorbel is circa 6.15 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

Deze zilveren oorbellen van Yehwang zijn direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Ontdek Onze Betoverende Zilverkleurige Oorhangers in de Vorm van 3 Harten!

Stijlvolle Zilverkleurige Oorhangers Voeg een vleugje elegantie en klasse toe aan je look met onze prachtige zilverkleurige oorhangers. De glanzende zilverkleurige afwerking geeft een tijdloze en verfijnde uitstraling aan deze oorhangers. Met een uniek ontwerp in de vorm van 3 harten, zijn deze oorhangers een ware blikvanger en een waardevolle toevoeging aan je sieraden collectie. Of je nu naar een feest gaat of een speciale gelegenheid hebt, deze zilverkleurige oorhangers zullen je outfit op een prachtige manier accentueren.

Hartenontwerp voor een Romantische Toets.

De oorhangers zijn prachtig vormgegeven in de vorm van 3 harten, waardoor ze een romantische en liefdevolle uitstraling krijgen. De hartendetails voegen een speels element toe aan de oorhangers en maken ze extra bijzonder. Het hartenontwerp is met zorg en precisie gemaakt, waardoor elk paar oorhangers uniek is. Met deze hartvormige oorhangers kun je op een subtiele manier je liefde en emoties laten zien.

Een Vraag om te Beantwoorden:

Zijn de zilverkleurige oorhangers geschikt voor dagelijks gebruik? Zeker! Deze zilverkleurige oorhangers zijn veelzijdig en geschikt voor dagelijks gebruik. Ondanks hun elegante uitstraling zijn ze toch subtiel genoeg om elke dag te dragen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit hebt of een avondje uit gaat, deze zilverkleurige oorhangers in de vorm van 3 harten zijn perfect om je look te verfraaien.

 
Gegevens
Gewicht18 gr
Lengte6.15 cm
Breedte2.87
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel6 - 7 cm

Accessoires

Menu