Roze glas kralen oorhangers met een ovaal oor stukje

185479

Nieuw artikel

Roze glas kralen oorhangers met een ovaal oor stukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 3 a 4 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Sierlijke Roze Glas Kralen Oorhangers met Ovaal Oor stukje

Betreed de wereld van tijdloze elegantie met onze prachtige roze glas kralen oorhangers, voorzien van een ovaalvormig oor stukje. Deze oorsieraden stralen klasse uit en voegen een vleugje romantiek toe aan elke outfit. Waarom zijn deze oorhangers zo bijzonder? Lees verder en ontdek het zelf.

Roze Glas Kralen: Romantische Pracht

De roze glas kralen in deze oorhangers voegen een vleugje romantische pracht toe aan je look. De zachte, delicate roze kleur straalt lieflijkheid en elegantie uit, waardoor deze oorhangers perfect zijn voor allerlei gelegenheden, van een romantisch diner tot een stijlvol feest. Ze voegen een subtiele glans toe aan je uitstraling.

Ovaal Oor stukje: Unieke Vormgeving

Het ovaalvormige oor stukje voegt een unieke vormgeving toe aan deze oorhangers. Het ontwerp is eigentijds en verfijnd, wat de aandacht op de roze glas kralen vestigt. Kies voor tijdloze schoonheid met deze oorhangers.

Bestel Nu en Laat Je Stijl Stralen!

Maak een fashion statement en voeg deze sierlijke roze glas kralen oorhangers met een ovaal oor stukje toe aan je sieradencollectie. Of je nu een speciale gelegenheid viert of je dagelijkse look wilt verfraaien met een vleugje romantiek, deze oorhangers tillen je stijl naar een hoger niveau. Bestel ze nu en laat je stijl stralen!

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte3 a 4 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel3 - 4 cm

Accessoires

Menu