Gekleurde kralen oorhangers met als bedel een wit hart

182095

8720687174277

Nieuw artikel

Gekleurde kralen oorhangers met als bedel een wit hart

  • De lengte van deze oorbel is circa 4 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Gekleurde Kralen Oorhangers met Wit Hart - Unieke Sieraden voor een Betoverende Look!

Bij onze webshop presenteren we met trots onze nieuwe collectie gekleurde kralen oorhangers met een betoverend wit hart als bedel. Deze trendy en stijlvolle oorbellen zijn perfect om je outfit een speelse touch te geven en je persoonlijke stijl te laten stralen. Of je nu op zoek bent naar een opvallend accessoire voor een speciale gelegenheid of gewoon je dagelijkse look wilt opfrissen, deze oorhangers zijn een absolute must-have voor elke sieradenliefhebber.

Unieke kleurencombinaties voor een verbluffende uitstraling

Onze gekleurde kralen oorhangers zijn verkrijgbaar in een scala aan levendige kleurencombinaties, variërend van sprankelend blauw tot warm roze en alles daartussenin. Elke kraal is zorgvuldig geselecteerd om een harmonieuze mix van tinten te creëren, waardoor deze oorhangers echte eyecatchers zijn. Het witte hartje voegt een vleugje elegantie toe en maakt deze oorbellen nog specialer. De kralen zijn vakkundig geregen op een duurzame metalen draad, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze lang meegaan.

Kwaliteit en comfort

Onze gekleurde kralen oorhangers zijn niet alleen ontworpen om er geweldig uit te zien, maar ook om comfortabel te dragen. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze sieraden en gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit. De oorhaken zijn hypoallergeen en nikkelvrij, waardoor ze geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige oren. 

Kies voor stijl met onze gekleurde kralen oorhangers met wit hart en geef je look een modieuze twist. Deze unieke en prachtige oorbellen zijn perfect om cadeau te doen aan een geliefde of gewoon jezelf te verwennen. Wacht niet langer en voeg dit opvallende accessoire toe aan je sieradencollectie!

 
Gegevens
Gewicht11 gr
Lengte4 cm
Breedte2 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Submateriaal :Schelp
Lengte oorbel4 - 5 cm

Accessoires

Menu