Oranje oorhangers met glas kralen en dubbele ringen

182596

8720687193049

Nieuw artikel

Oranje oorhangers met glas kralen en dubbele ringen

  • De lengte van deze oorbel is circa 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Ontdek onze Unieke Oranje Oorhangers

Ben je op zoek naar een uniek sieraad dat je outfit laat stralen? Ontdek onze prachtige oranje oorhangers met glas kralen en dubbele ringen! Deze opvallende oorbellen zijn met zorg ontworpen om je een stijlvolle en trendy look te geven.

Onze oranje oorhangers zijn handgemaakt van hoogwaardige materialen. De glas kralen zorgen voor een subtiele glans, terwijl de dubbele ringen een speels en modieus element toevoegen. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of je dagelijkse outfit wilt opvrolijken, deze oorbellen zijn de perfecte keuze.

Waarom kiezen voor onze Oranje Oorhangers?

  1. Unieke stijl: De combinatie van oranje glas kralen en dubbele ringen geeft deze oorhangers een unieke uitstraling. Je zult zeker de aandacht trekken met deze opvallende sieraden.

  2. Hoogwaardige materialen: Onze oorhangers zijn met de hand vervaardigd met oog voor detail.

  3. Veelzijdigheid: Deze oorhangers zijn perfect voor zowel formele als informele gelegenheden. Ze passen goed bij verschillende outfits en voegen een vleugje kleur toe aan je stijl.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige oranje oorhangers toe aan je sieradencollectie. Bestel nu en geniet van de elegantie en de unieke uitstraling die deze oorbellen bieden!

Creëer een Stijlvolle Look met Onze Oranje Oorhangers

Wil je jouw outfit naar een hoger niveau tillen? Onze oranje oorhangers met glas kralen en dubbele ringen zijn de perfecte accessoires om een stijlvolle look te creëren. Draag ze bij een elegante avondjurk voor een chique uitstraling of combineer ze met een casual outfit om een fashion statement te maken.

De glanzende glas kralen vangen het licht prachtig op, waardoor de oorbellen een vleugje glamour toevoegen aan elke outfit. De dubbele ringen geven een speels en eigentijds tintje aan het ontwerp. Deze oorhangers zijn ook een geweldig cadeau-idee voor je vrienden of geliefden die houden van mode en sieraden.

Bestel nu onze oranje oorhangers met glas kralen en dubbele ringen en geef jezelf of iemand anders een prachtig sieraad cadeau. Creëer een stijlvolle look en straal met deze unieke oorbellen!

Bestel nu onze Oranje Oorhangers en voeg een vleugje elegantie toe aan je sieradencollectie!

 
Gegevens
Gewicht25 gr
Lengte7 cm
Breedte4 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu