Oranje gekleurde kralen oorhangers met fuchsia roze franjes

183406

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorbel is circa 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 24,95

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Ontdek de Stijlvolle Oranje Kralen Oorhangers met Fuchsia Roze Franjes

Laat je fashion statement spreken met onze trendy oranje gekleurde kralen oorhangers met fuchsia roze franjes! Deze opvallende accessoires zijn perfect om je look een vleugje levendige kleur en verfijnde stijl te geven. Met hun prachtige ontwerp zijn ze een must-have voor elke modebewuste vrouw die wil schitteren en stralen. Ben je klaar om je sieradencollectie naar een hoger niveau te tillen?

Trendy Oranje Kralen

De oorhangers zijn vervaardigd met zorgvuldig gekozen oranje gekleurde kralen, die zorgen voor een opvallende en levendige uitstraling. Oranje is een modieuze kleur die moeiteloos kan worden gecombineerd met verschillende outfits, van casual tot elegant. De kralen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een glanzende afwerking, waardoor ze een chique en glamoureus tintje toevoegen aan je ensemble.

Fuchsia Roze Franjes voor een Speelse Toets

Wat deze oorhangers echt speciaal maakt, zijn de fuchsia roze franjes die aan de onderkant bungelen. De franjes geven een speels en dynamisch element aan het ontwerp, waardoor je oorbellen een unieke aantrekkingskracht krijgen. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon je dagelijkse look wilt opfrissen, deze oorhangers zijn het perfecte accessoire om je outfit te accentueren en je individualiteit te benadrukken.

Vraag: Hoe kan ik deze oorhangers het beste onderhouden? Antwoord: Om de glans en kwaliteit van de oranje kralen oorhangers met fuchsia roze franjes te behouden, raden we aan om ze uit de buurt te houden van vocht en parfums. Bewaar ze in een sieradendoosje of zakje om krassen te voorkomen. Als je ze wilt schoonmaken, gebruik dan een zachte doek om voorzichtig vuil of vlekken te verwijderen.

 
Gegevens
Gewicht16 gr.
Lengte7 cm.
Breedte9 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu