Grijze oorknopjes in de vorm van een bloem en zilverkleurige hartje

135471

Nieuw artikel

Grijze oorknopjes in de vorm van een bloem en zilverkleurige hartje.

  • De lengte van deze oorbel is circa 2 a 3 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 2,28

€ 4,95

-54%

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Elegante Grijze Bloem Oorknopjes en Schattige Zilverkleurige Hartjes - Perfecte Sieraden voor Elke Gelegenheid!

Ontdek onze prachtige collectie grijze bloem oorknopjes!

Deze oorknopjes zijn geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van bloemen en voegen een vleugje verfijning toe aan je look. Het subtiele grijze ontwerp past perfect bij elke outfit, van casual tot chique. De gedetailleerde bloemblaadjes geven deze oorknopjes een elegante en vrouwelijke uitstraling. Draag ze naar kantoor, tijdens een romantisch diner of gewoon bij een gezellige lunch met vriendinnen. Deze grijze bloem oorknopjes zijn een tijdloze toevoeging aan je sieradencollectie.

Schattige zilverkleurige hartjes om je liefde te tonen

Deze lieve en romantische oorknopjes zijn perfect om je liefde te tonen aan iemand speciaal. Of je ze nu aan jezelf cadeau geeft of aan een geliefde, deze hartjes oorknopjes zullen zeker een glimlach op iemands gezicht toveren. De glanzende zilverkleur geeft een tijdloze en klassieke uitstraling, waardoor ze geschikt zijn voor elke leeftijd en elke gelegenheid.

Combineer en creëer je eigen unieke stijl

Het beste van deze grijze bloem oorknopjes en zilverkleurige hartjes is dat je ze perfect kunt combineren om je eigen unieke stijl te creëren. Draag beide oorknopjes samen voor een speelse en trendy look, of kies ervoor om slechts één paar te dragen, afhankelijk van je stemming en outfit. Mix en match met andere zilveren sieraden om je persoonlijkheid te laten stralen. Met deze veelzijdige oorknopjes kun je eindeloos experimenteren en je eigen fashion statement maken.

 
Gegevens
Gewicht5 gr
Lengte2 a 3 cm
TypeSteker
MateriaalMetaal
Lengte oorbel2 - 3 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu