Goudkleurige oorhangers met fuchsia roze glas steentjes

183214

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met fuchsia roze glas steentjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 5.5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van deze gouden oorbellen is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie
Ontdek onze prachtige goudkleurige oorhangers met fuchsia roze glas steentjes, een verbluffende toevoeging aan jouw sieradencollectie. Deze oorhangers zijn ontworpen om jouw stijl te laten stralen en je look compleet te maken met een vleugje luxe en glamour. De glinsterende fuchsia roze glas steentjes vangen het licht op een betoverende manier, waardoor je een schitterende uitstraling krijgt bij elke gelegenheid.

Met hun goudkleurige afwerking stralen deze oorhangers klasse en elegantie uit. De combinatie van het warme goud en het levendige fuchsia roze zorgt voor een opvallend contrast dat de aandacht zal trekken. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont, een avondje uit gaat met vrienden of gewoon je dagelijkse outfit wilt opfleuren, deze oorhangers zijn de perfecte keuze om je look te upgraden.

Onze goudkleurige oorhangers met fuchsia roze glas steentjes zijn ook een geweldig cadeau voor dierbaren. Verras een speciaal iemand met dit elegante en trendy sieraad dat haar schoonheid zal accentueren. Of je nu jezelf verwent of een ander wilt verwennen, deze oorhangers zijn een tijdloze en veelzijdige keuze die zeker in de smaak zal vallen.

Wacht niet langer en voeg een vleugje glamour toe aan je sieradencollectie met onze betoverende goudkleurige oorhangers met fuchsia roze glas steentjes. Bestel nu en laat jezelf stralen met deze prachtige en unieke oorsieraden!

 
Gegevens
Gewicht14 gr
Lengte5.5 cm
Breedte2 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel5 - 6 cm

Accessoires

Menu