Goudkleurige oorhangers met 3 hartjes

176977

8720687132758

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorbel is circa 6.50 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

Deze gouden oorbellen van Yehwang zijn direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Goudkleurige oorhangers met 3 hartjes van het merk Yehwang: een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie!

Geef jezelf een luxe uitstraling met deze schitterende goudkleurige oorhangers van het bekende merk Yehwang. Deze oorhangers zijn ontworpen om je te laten stralen bij elke gelegenheid. Elk paar is met zorg vervaardigd en voorzien van drie prachtige hartjes, waardoor ze een romantische en stijlvolle touch hebben. De goudkleurige afwerking geeft een chique uitstraling en maakt deze oorhangers tot een ware eyecatcher.

Verfijnd ontwerp met liefdevolle details

Deze oorhangers zijn met oog voor detail ontworpen. De drie hartjes vormen een speels en elegant accent. De oorhangers hebben een comfortabele pasvorm en zijn licht van gewicht, waardoor je ze moeiteloos de hele dag kunt dragen. De goudkleurige coating zorgt voor een glanzende afwerking die je outfit compleet maakt. Of je nu een feestelijke gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse look wilt verfraaien, deze oorhangers zijn de perfecte keuze.

Een veelzijdig cadeau

Deze goudkleurige oorhangers zijn niet alleen een prachtige aanvulling op je eigen sieradencollectie, maar ook een geweldig cadeau-idee voor iemand speciaal. De combinatie van goudkleurig metaal en de hartjesaccenten straalt liefde en elegantie uit. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of als blijk van waardering is, deze oorhangers zullen zeker in de smaak vallen. Geef een uniek en stijlvol cadeau dat langdurige vreugde en herinneringen zal brengen.

Ontdek de pracht van deze goudkleurige oorhangers met 3 hartjes van Yehwang en voeg een vleugje glamour toe aan je dagelijkse look. Bestel vandaag nog en laat jezelf of iemand anders stralen met deze schitterende sieraden!

 
Gegevens
Gewicht7 gr.
Lengte6,5 cm.
Breedte2,6 cm.
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel6 - 7 cm

Menu