Goudkleurige oorhangers met 2 ovale glas steentjes en in het midden een hartje

183635

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met 2 ovale glas steentjes en in het midden een hartje

  • De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 14,95

Deze gouden oorbellen zijn direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Goudkleurige Oorhangers met Schitterende Ovale Glas Steentjes en Hartje: Tijdloze Elegantie

Ontdek onze prachtige goudkleurige oorhangers, een perfecte aanvulling op jouw sieradencollectie. Deze oorhangers stralen tijdloze elegantie uit en zijn ontworpen om jouw stijl een vleugje glamour te geven. Met twee glinsterende ovale glas steentjes aan elke hanger en een subtiel hartje in het midden, voegen deze oorbellen een verfijnde en sprankelende touch toe aan elke look.

Stijlvol Design voor Een Luxueuze Uitstraling

Deze goudkleurige oorhangers zijn gemaakt voor de moderne en stijlbewuste vrouw. De warme goudtint vormt een prachtig contrast met de heldere ovale glas steentjes die het licht op een betoverende manier vangen. Het hartvormige accent in het midden straalt een gevoel van romantiek uit en maakt deze oorbellen geschikt voor zowel alledaagse elegantie als bijzondere gelegenheden.

Hoe Houd je Deze Sieraden Prachtig?

Vraag: Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze goudkleurige oorhangers hun glans behouden? Antwoord: Om de prachtige glans van deze oorhangers te behouden, adviseren we om ze weg te houden van vocht en direct zonlicht. Bewaar ze in een sieradendoosje wanneer je ze niet draagt. Voor het schoonmaken gebruik je een zachte doek om voorzichtig eventueel vuil of vingerafdrukken weg te vegen.

 
Gegevens
Gewicht12 gr
Lengte6 a 7 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel6 - 7 cm

Accessoires

Menu