Goudkleurige glas kralen oorhangers met heldere stras steentjes

183660

Nieuw artikel

Goudkleurige glas kralen oorhangers met heldere stras steentjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van deze gouden oorbellen is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Goudkleurige Glas Kralen Oorhangers met Schitterende Strass Steentjes: Voor Een Glamoureuze Uitstraling!

Stap in de wereld van pure elegantie met onze goudkleurige glas kralen oorhangers, versierd met sprankelende stras steentjes. Deze oorhangers zijn de belichaming van glamour en zullen ongetwijfeld de aandacht trekken. Met de combinatie van glinsterende kralen en stras steentjes zorgen deze oorhangers voor een adembenemende toevoeging aan je sieradencollectie.

Een Schitterende Samensmelting van Stijl

Onze goudkleurige glas kralen oorhangers zijn met zorg ontworpen om een harmonieus samenspel van materialen te bieden. De glas kralen schitteren met een subtiel lichtspel, terwijl de heldere stras steentjes een extra dimensie van schittering toevoegen. Het goudkleurige geheel geeft een luxueuze uitstraling die perfect is voor zowel formele gelegenheden als bijzondere evenementen.

Hoe Laat Je Deze Oorhangers Schitteren?

Vraag: "Hoe kan ik deze oorhangers het beste stijlen?"

Deze goudkleurige glas kralen oorhangers met stras steentjes zijn veelzijdig in hun stijl. Draag ze als statementstuk bij een elegante avondjurk voor een onvergetelijke indruk. Voor een dagelijkse look kun je ze combineren met een eenvoudig shirt en jeans om een vleugje glamour aan je dag toe te voegen. Of je nu voor klassiek, modern of boho gaat, deze oorhangers passen zich moeiteloos aan aan jouw stijl.

Voeg Glans Toe aan Jouw Collectie!

Breid je sieradencollectie uit met deze betoverende goudkleurige glas kralen oorhangers met schitterende strass steentjes. Of je nu jezelf wilt verwennen of een speciaal cadeau zoekt, deze oorhangers zullen zeker in het middelpunt van de belangstelling staan. Bestel nu en voeg een vleugje glamour toe aan je dagelijkse look!

 
Gegevens
Gewicht12 gr
Lengte7 a 8 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu