Crèmekleurige oorhangers met glaskralen en draad

184321

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorbel is circa 12,3 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 22,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Prachtige crèmekleurige oorhangers met glaskralen en delicaat draad

Ontdek onze betoverende crèmekleurige oorhangers met glaskralen en subtiel draadwerk, perfect om je look een vleugje elegantie te geven. Deze oorbellen zijn ontworpen voor vrouwen die houden van verfijnde accessoires met een vleugje vintage charme. 

Elegantie en schitterende glans

Onze crèmekleurige oorhangers zijn een harmonieuze mix van delicaat draadwerk en glaskralen. Het zorgvuldig gekozen kleurenpalet van crème en zachtgoud straalt een tijdloze charme uit. De glaskralen voegen een vleugje schittering toe aan de oorhangers, waardoor ze subtiel opvallen bij elke beweging. De fijne afwerking van het draadwerk zorgt voor een lichtgewicht gevoel en een comfortabele draagervaring.

Hoe kun je deze oorhangers het beste stylen?

Deze oorhangers zijn veelzijdig en kunnen zowel casual als formeel gedragen worden. Voor een alledaagse look kun je ze combineren met een eenvoudige blouse en je favoriete jeans. Wil je een elegante uitstraling voor een avondje uit? Kies dan voor een chique jurk en laat deze oorbellen je subtiele glans benadrukken. Hun crèmekleurige tint past prachtig bij neutrale en pastelkleurige outfits, waardoor ze moeiteloos bijdragen aan je outfit.

 
Gegevens
Gewicht35 gr
Lengte12,3 cm
Breedte4 cm
TypeSteker
MateriaalDraad
Submateriaal :Glas

Accessoires

Menu