Beige oorhangers met een goudkleurige rand en oorstukje

183490

8720687194435

Nieuw artikel

Beige oorhangers met een goudkleurige rand en oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 4.20 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 11,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Stijlvolle Beige Oorhangers met Goudkleurige Rand en Oorstukje - Tijdloze Elegantie voor Jouw Sieradencollectie!

Laat je verrassen door onze nieuwste creatie: beige oorhangers met een prachtige goudkleurige rand en oorstukje. Deze oorhangers combineren moeiteloos klassieke elegantie met een vleugje luxe, waardoor je een uniek accessoire hebt voor elke gelegenheid.

Tijdloos Design en Hoogwaardige Kwaliteit

Onze beige oorhangers zijn met zorg ontworpen om een tijdloze uitstraling te bieden. De goudkleurige rand en oorstukje voegen een vleugje verfijning toe, terwijl het neutrale beige een subtiele en elegante look creëert. 

Hoe kun je Jouw Beige Oorhangers het Beste Verzorgen?

Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe oorhangers altijd in topconditie blijven, adviseren we om contact met vocht, parfum en chemische stoffen te vermijden. Bewaar ze veilig in een sieradendoosje of zakje om krassen te voorkomen. Als je ze niet draagt, berg ze dan op een plekje weg van direct zonlicht. Volg deze eenvoudige stappen om de tijdloze schoonheid van je beige oorhangers door de jaren heen te behouden!

Upgrade Jouw Stijl met Beige en Goud

Ben je op zoek naar een manier om jouw sieradencollectie een vleugje elegantie te geven? Deze beige oorhangers met goudkleurige rand en oorstukje zijn de perfecte keuze. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of je dagelijkse outfit wilt verfijnen, deze oorhangers voegen een subtiele luxe toe aan elke look. Plaats nu je bestelling en ontdek hoe deze oorhangers jouw stijl naar een hoger niveau tillen!

 
Gegevens
Gewicht12 gr
Lengte4.20 cm
Breedte2.60 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel4 - 5 cm

Accessoires

Menu