Bruin gekleurde oorhangers met bloemen

183514

8720994013764

Nieuw artikel

Bruin gekleurde oorhangers met bloemen

  • De lengte van deze oorbel is circa 3.7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 8,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Ontdek Onze Betoverende Bruin Gekleurde Oorhangers met Bloemen!

Stijlvolle Bruin Gekleurde Oorhangers Voeg een warme en verfijnde uitstraling toe aan je look met onze prachtige bruin gekleurde oorhangers. De elegante bruine tint van de oorhangers voegt een vleugje subtiliteit en klasse toe aan je sieraden collectie. Met een uniek design en met de hand gemaakt, zijn deze oorhangers perfect om je outfit te verfraaien. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of een casual dagelijkse look wilt opvrolijken, deze bruin gekleurde oorhangers zijn een onmisbare aanvulling voor elke stijlbewuste vrouw.

Bloemendesign voor een Romantische Toets.

De oorhangers zijn prachtig versierd met bloemen, waardoor ze een romantische en vrouwelijke uitstraling hebben. De bloemendetails voegen een vleugje speelsheid toe aan de oorhangers en maken ze een opvallend accessoire. Het bloemendesign is met zorg en precisie gemaakt, waardoor elk paar oorhangers uniek is. Met deze bloemrijke oorhangers kun je jouw persoonlijkheid en stijl op een subtiele manier uitdrukken.

Een Vraag om te Beantwoorden:

Zijn de bruin gekleurde oorhangers geschikt voor lange draagtijden? Absoluut! Deze bruin gekleurde oorhangers zijn ontworpen met comfort in gedachten.  Of je nu een drukke werkdag hebt of een speciale gelegenheid bijwoont, deze oorhangers zullen je oren niet belasten. Dankzij de hoogwaardige materialen en vakmanschap zijn ze prachtig om te zien. zodat je er keer op keer van kunt genieten.

 
Gegevens
Gewicht16 gr
Lengte3.70 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel3 - 4 cm

Accessoires

Menu