Zilverkleurige dubbele halsketting met hangende cirkels en bolletjes

185189

8720994018202

Nieuw artikel

Zilverkleurige dubbele halsketting met hangende cirkels en bolletjes.

  • De lengte van de halsketting is circa 41 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie
Stijlvolle Zilverkleurige Dubbele Halsketting met Hangende Cirkels en Bolletjes

Ontdek onze nieuwste aanwinst voor je sieradencollectie: de trendy zilverkleurige dubbele halsketting met hangende cirkels en bolletjes. Deze verfijnde ketting is de perfecte aanvulling op elke outfit, van casual tot chique.

Waarom zou je deze dubbele halsketting kiezen?

Deze dubbele halsketting is niet zomaar een accessoire; het is een statement piece dat jouw persoonlijke stijl accentueert. Met zijn zilverkleurige afwerking en de combinatie van hangende cirkels en bolletjes, geeft het je een moderne en speelse uitstraling. Het is de perfecte keuze voor diegenen die houden van minimalistische sieraden met een twist. Draag het solo voor een subtiele look of laag het met andere kettingen voor een trendy layered effect.

Hoe is deze ketting gemaakt?

Onze dubbele halsketting is met liefde vervaardigd van hoogwaardige materialen.. De zilverkleurige coating is zorgvuldig aangebracht om een glanzende afwerking te creëren.De hangende cirkels en bolletjes zijn met precisie vervaardigd om een lichtgewicht gevoel te behouden, zodat je comfortabel kunt stralen. De verstelbare sluiting zorgt ervoor dat deze ketting perfect past bij verschillende halslengtes.

 
Gegevens
Gewicht5 gr
Lengte41 cm
MateriaalStainless steel
Lengte verlengkettinkje5 cm
Lengte ketting41 - 46 cm

Menu