Grijze (scarvelet) sjaal riempjes gemaakt van leer. Set van 2 stuks (10 en 13 cm.)

119397

8718189347084

Nieuw artikel

Grijze (scarvelet) sjaal riempjes gemaakt van leer

  • De set bestaat uit van 2 stuks (10 en 13 cm.)

Meer details

€ 5,95

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en praktische manier om je sjaals op zijn plaats te houden, dan zijn de grijze (scarvelet) sjaal riempjes gemaakt van leer de perfecte accessoires voor jou. Deze riempjes zijn niet alleen functioneel, maar ook modieus en kunnen je sjaals een extra dimensie geven.

De set bestaat uit twee riempjes van verschillende lengtes (10 en 13 cm) die zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Het leer is duurzaam en zorgt ervoor dat de riempjes lang meegaan. Het grijze (scarvelet) ontwerp geeft een verfijnde en stijlvolle uitstraling aan je sjaals.

Waarom zijn de grijze (scarvelet) sjaal riempjes een must-have accessoire?

  1. Ze houden je sjaals op zijn plaats

Een van de belangrijkste voordelen van de grijze (scarvelet) sjaal riempjes is dat ze je sjaals op zijn plaats houden. Dit is vooral handig op winderige dagen of wanneer je je sjaal op een specifieke manier wilt dragen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je sjaal wegwaait of verschuift.

  1. Ze geven je sjaals een extra dimensie

De grijze (scarvelet) sjaal riempjes zijn niet alleen functioneel, maar ook modieus. Ze kunnen je sjaals een extra dimensie geven en je outfit compleet maken. Het grijze (scarvelet) ontwerp geeft een verfijnde en stijlvolle uitstraling aan je sjaals.

  1. Ze zijn geschikt voor verschillende sjaalmaten

De set bestaat uit twee riempjes van verschillende lengtes (10 en 13 cm). Dit maakt ze geschikt voor verschillende sjaalmaten en -stijlen. Of je nu een dunne sjaal of een dikke sjaal hebt, deze riempjes passen er perfect bij.

 
Gegevens
Gewicht10 gr.
Lengte10 en 13 cm.
MateriaalLeer
SluitingKliksluiting

Menu