Zwarte met creme oorclips en een blauw oorstukje

180397

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorclip is circa 7.5 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 24,95

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Zwarte met creme oorclips en een blauw oorstukje.

Bij Culture Mix zijn we altijd op zoek naar unieke sieraden die je persoonlijkheid laten stralen. Onze nieuwste aanwinst in onze collectie zijn de prachtige zwarte met crème oorclips en blauw oorstukje. Dit elegante contrast zorgt voor een stijlvolle en trendy toevoeging aan je sieradencollectie. Met hun gedurfde kleurencombinatie en unieke design zijn deze oorclips een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Stijlvol Contrast

De zwarte met crème oorclips van Culture Mix worden geaccentueerd door een blauw oorstukje, waardoor een opvallend en stijlvol contrast ontstaat. Het ontwerp is met zorg vervaardigd en straalt klasse en verfijning uit. De zwarte en crème tinten passen perfect bij elkaar en worden prachtig aangevuld door het vleugje blauw. Deze oorclips zijn een veelzijdige keuze voor verschillende gelegenheden en voegen een modieuze touch toe aan elke outfit.

Maak een Statement

Met de zwarte met crème oorclips en blauw oorstukje kun je moeiteloos een statement maken. De gedurfde kleurencombinatie trekt de aandacht en voegt een speelse twist toe aan je look. Draag ze als eyecatcher bij een feestelijke gelegenheid of als een modieus accent bij je dagelijkse outfits. Deze oorclips zullen zeker je persoonlijke stijl laten zien en bewonderende blikken trekken.

Voeg een stijlvol contrast toe aan je sieradencollectie met de zwarte met crème oorclips en blauw oorstukje van Culture Mix! Bestel ze vandaag nog en maak een fashion statement met deze trendy accessoires. Laat je persoonlijkheid stralen en creëer een unieke look met deze must-have oorclips.

Maak een fashion statement met de zwarte met crème oorclips en blauw oorstukje van Culture Mix. Bestel

 
Gegevens
Gewicht12 gr.
Lengte7.5 cm.
Breedte1.8 cm.
TypeOorclip
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu