Zwart met rode oorclips gemaakt van hars met rode kristal steentjes

169529

Nieuw artikel

Zwart met rode oorclips gemaakt van hars met rode kristal steentjes

  • De lengte van deze oorclip is 6 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 12,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Ben je op zoek naar de perfecte accessoire om je outfit compleet te maken? Kijk dan eens naar deze prachtige zwart met rode oorclips gemaakt van hars, met schitterende rode kristal steentjes. Het unieke ontwerp van deze oorclips zorgt ervoor dat je er gegarandeerd stijlvol uitziet en de rode kristal steentjes voegen net dat beetje extra toe om jouw look helemaal af te maken.

De hars zorgt voor duurzaamheid en de oorclips zijn zeer comfortabel om te dragen, zelfs gedurende lange perioden. Of je nu op zoek bent naar een accessoire voor een speciale gelegenheid of gewoon voor dagelijks gebruik, deze oorclips zijn een must-have voor elke modebewuste vrouw.

De zwart met rode kleurencombinatie van deze oorclips is tijdloos en kan gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende outfits. Draag ze bijvoorbeeld naar kantoor of naar een feestje en je zult zeker de show stelen. Bovendien zijn deze oorclips ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of familieleden die dol zijn op sieraden.

Bestel vandaag nog deze prachtige zwart met rode oorclips gemaakt van hars met rode kristal steentjes en voeg een vleugje elegantie toe aan jouw look!

 
Gegevens
Gewicht19 gr
Lengte6 cm
Breedte3.2 cm
TypeOorclip
MateriaalResin (hars)
Lengte oorbel5 - 6 cm

Accessoires

Menu