Zilverkleurige oorclips met heldere strass steentjes met een gladde rand

70004

8718189426215

Nieuw artikel

Zilverkleurige oorclips met heldere strass steentjes met een gladde rand

  • De lengte van deze oorclip is circa 2.5 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 13,95

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Als je op zoek bent naar een verfijnd en stijlvol accessoire om je outfit compleet te maken, dan zijn de zilverkleurige oorclips met heldere schitterende strass steentjes de perfecte keuze. Deze oorclips zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch en geschikt voor alle gelegenheden.

De zilverkleurige oorclips zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een prachtig ontwerp met heldere schitterende strass steentjes. De steentjes zijn van hoge kwaliteit en geven een prachtige glans en schittering aan de oorclips. Het zilverkleurige ontwerp zorgt voor een verfijnde en elegante uitstraling.

Waarom zijn de zilverkleurige oorclips met heldere schitterende strass steentjes een must-have accessoire?

  1. Ze zijn geschikt voor alle gelegenheden

De zilverkleurige oorclips met heldere schitterende strass steentjes zijn geschikt voor alle gelegenheden. Of je nu naar een chique feest gaat of een casual dagje uit, deze oorclips passen bij elke outfit en gelegenheid.

  1. Ze zijn praktisch en comfortabel en geschikt voor oren zonder gaatjes

Een van de voordelen van de zilverkleurige oorclips is dat ze praktisch en comfortabel zijn. In tegenstelling tot oorbellen met oorhaakjes of -stekers, hoef je geen gaatjes in je oren te hebben om deze oorclips te dragen. Ze zijn ook lichtgewicht en comfortabel om de hele dag te dragen.

  1. Ze geven een verfijnde en elegante uitstraling

De zilverkleurige oorclips met heldere schitterende strass steentjes hebben een verfijnde en elegante uitstraling. Ze voegen een extra dimensie toe aan je outfit en geven je een prachtige en glamoureuze look.

 
Gegevens
Gewicht12 gr
TypeOorclip
MateriaalMetaal

Accessoires

Menu