Donkerrode oorclips met drie hartvormige hangertjes

179875

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorclip is circa 4 cm.
  • Voor oren zonder gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van zachte rubberen pads.

Meer details

€ 7,95

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Als je op zoek bent naar een prachtig paar oorclips dat de aandacht zal trekken, dan zijn deze donkerrode oorclips met drie hartvormige hangertjes een absolute must-have! Deze oorclips zijn niet alleen elegant en stijlvol, maar ook van uitstekende kwaliteit en zeer comfortabel om te dragen. In deze post zullen we je alles vertellen over deze bijzondere oorclips en hoe je ze kunt gebruiken om jouw sieraden collectie naar een hoger niveau te tillen.

Perfect voor elke gelegenheid

Deze oorclips zijn ideaal voor verschillende gelegenheden, of het nu een avondje uit is met vrienden of een belangrijke zakelijke bijeenkomst. Ze voegen net dat extra beetje glamour toe aan je outfit en zullen zeker de aandacht trekken.

Gemaakt van hoogwaardige materialen

Onze donkerrode oorclips zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. De clips zijn stevig en veilig, waardoor ze gemakkelijk te dragen zijn en niet zullen losraken.

Drie hartvormige hangertjes

De drie hartvormige hangertjes zijn een prachtige toevoeging aan deze oorclips en zorgen voor een extra vleugje elegantie. De hangertjes bewegen lichtjes wanneer je beweegt, wat zorgt voor een subtiel en verfijnd effect.

Eenvoudig te combineren

De donkerrode kleur van deze oorclips maakt ze zeer veelzijdig en eenvoudig te combineren met verschillende outfits en sieraden. Of je nu kiest voor een klassieke look of iets meer trendy, deze oorclips passen bij vrijwel alles.

Een geweldig cadeau-idee

Als je op zoek bent naar een uniek en bijzonder cadeau voor een vriendin, zus of moeder, dan zijn deze oorclips een geweldige keuze. Ze zijn elegant, stijlvol en van uitstekende kwaliteit, waardoor ze zeker gewaardeerd zullen worden.

 
Gegevens
Gewicht20gr.
Lengte4 cm.
Breedte1,5 cm.
TypeOorclip
MateriaalMetaal
Lengte oorbel4 - 5 cm

Accessoires

Menu