Blauwe langwerpige rechthoekige oorclips met ingegoten glitter sterretjes

180406

Nieuw artikel

Blauwe langwerpige rechthoekige oorclips met ingegoten glitter sterretjes. 

  • De lengte van deze oorclip is circa 7 cm.
  • Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 7,95

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Ontdek de sprankelende wereld van onze Blauwe langwerpige rechthoekige oorclips met ingegoten glitter sterretjes! Deze unieke oorclips zijn een perfecte toevoeging aan elke outfit, of het nu voor een feestje of gewoon voor dagelijks gebruik is.

De Blauwe langwerpige rechthoekige oorclips zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om comfortabel te dragen. De ingegoten glitter sterretjes geven de oorclips een schitterende uitstraling en maken ze een echte eyecatcher.

Wat deze oorclips zo speciaal maakt, is de perfecte combinatie van blauwe en glitteraccenten. De kleur blauw is rustgevend en kalmerend, terwijl de glinsterende sterretjes zorgen voor een sprankelende touch. Dit maakt deze oorclips de perfecte accessoire voor zowel casual als formele gelegenheden.

Onze Blauwe langwerpige rechthoekige oorclips met ingegoten glitter sterretjes zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook duurzaam. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn bestand tegen dagelijks gebruik. Dit betekent dat je er nog lang van kunt genieten.

Dus waar wacht je nog op? Voeg deze Blauwe langwerpige rechthoekige oorclips met ingegoten glitter sterretjes toe aan je sieradencollectie en maak je outfit helemaal af!

Voor deze clipoorbellen hoeft je geen gaatjes in je oren te hebben.

 
Gegevens
Gewicht11 gr.
Lengte7 cm.
TypeOorclip
MateriaalResin (hars)
Lengte oorbel6 - 7 cm

Accessoires

Menu