Zilverkleurige oorhangers met een parelmoer hangertje

137762

Nieuw artikel

Zilverkleurige oorhangers met een parelmoer plaatje aan een kettingkje .

  • De lengte van deze oorbel is 7.5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 5,21

€ 6,95

-25%

Deze zilveren oorbellen zijn direct leverbaar

- +

 
Informatie

Stijlvolle Zilverkleurige Oorhangers met Parelmoer Hangertje

Op zoek naar de ultieme fashion statement? Ontdek onze prachtige zilverkleurige oorhangers met een glinsterend parelmoer hangertje. Deze oorbellen zijn de perfecte mix van elegantie en glamour, maar wat maakt ze echt speciaal?

Waarom zijn deze oorhangers een must-have?

Onze zilverkleurige oorhangers met parelmoer hangertje zijn de belichaming van tijdloze schoonheid. De parelmoeren details voegen een vleugje luxe toe aan je look, terwijl het zilverkleurige ontwerp een moderne flair geeft. Deze oorbellen zijn veelzijdig en kunnen zowel overdag als 's avonds gedragen worden. Ze zijn de ideale keuze voor een feestelijke gelegenheid of om je dagelijkse stijl te verheffen. Gemaakt met hoogwaardige materialen voor duurzaamheid, zullen deze oorbellen je jarenlang betoveren.

Voeg Glans Toe aan Je Look met Zilverkleurige Oorhangers

Breng glans en verfijning in je leven met onze zilverkleurige oorhangers met parelmoer hangertje. Deze oorbellen zijn niet alleen een accessoire; ze zijn een statement van je persoonlijke stijl. Of je ze nu draagt voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf te verwennen, deze oorbellen zullen zeker de aandacht trekken. Bestel vandaag nog en straal met deze prachtige toevoeging aan je sieradencollectie!

De oorbellen zijn nikkelvrij en worden voorzien van stoppertjes, zodat je ze comfortabel kan dragen en niet uit de oren glijden.

 
Gegevens
Gewicht7 gr
Lengte7.5 cm
Breedte1,5 cm.
TypeSteker
MateriaalMetaal
Submateriaal :Schelp
Lengte oorbel7 - 8 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu