Roze oorringen met koord en glas kralen

180427

Nieuw artikel

Roze oorringen met koord en glas kralen

  • De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Roze oorringen met koord en glas kralen.

Op zoek naar opvallende oorringen die je outfit een trendy en speelse uitstraling geven? Ontdek deze prachtige roze oorringen met koord en glas kralen van het merk Sweet7. Deze oorringen zijn ontworpen om te pronken en je een unieke en modieuze look te geven.

De oorringen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van roze koorden met glas kralen. Het roze koord en de glanzende kralen zorgen voor een opvallend en eigentijds ontwerp. Deze oorringen zijn perfect om te dragen bij zowel casual als feestelijke gelegenheden.

Met hun trendy design en levendige kleuren voegen deze roze oorringen met koord en glas kralen een speelse en moderne twist toe aan je outfit. Of je nu een eenvoudige jeans en T-shirt draagt of een feestelijke avondjurk, deze oorringen zullen zeker de aandacht trekken. 

Koop nu deze prachtige roze oorringen met koord en glas kralen van Sweet7 en geef je sieradencollectie een trendy upgrade. Ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familie of speciale gelegenheden.

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte5 a 6 cm
TypeOorring
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel5 - 6 cm

Menu