Roze oorhangers met een goudkleurig element en strass steentjes

183351

Nieuw artikel

Roze oorhangers met een goudkleurig element en strass steentjes

  • De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie
Betoverende Roze Oorhangers met Goudkleurig Element en Schitterende Strass Steentjes

Breng een vleugje romantiek en glamour in je look met onze prachtige roze oorhangers, voorzien van een goudkleurig element en sprankelende strass steentjes. Deze oorhangers voegen een subtiele glans en elegantie toe aan elke outfit, waardoor je straalt met stijlvolle allure.

Vraag: Hoe Kan Ik Deze Oorhangers Het Beste Dragen?

Vraag je je af hoe je deze betoverende roze oorhangers met goudkleurig element en strass steentjes het beste kunt dragen? Het antwoord is simpel. Laat ze schitteren bij zowel dagelijkse looks als bij bijzondere gelegenheden. Combineer ze met een zomerse jurk voor een lichte en speelse uitstraling, of draag ze als finishing touch bij een avondensemble. Het goudkleurige element voegt een vleugje verfijning toe, terwijl de strass steentjes subtiel oplichten en je look extra glans geven.

Vakmanschap en Romantische Details:

Onze roze oorhangers met goudkleurig element en strass steentjes zijn niet zomaar sieraden, maar ware kunstwerkjes. Elk paar is met aandacht voor detail ontworpen en met ambachtelijk vakmanschap vervaardigd om een harmonie tussen stijl en romantische charme te bereiken. Het goudkleurige element voegt een vleugje luxe toe, terwijl de strass steentjes zorgen voor een zacht glinsterend effect. Deze oorhangers zijn een bewijs van perfectie en liefdevolle aandacht voor details, waardoor ze je met trots kunt dragen.

 
Gegevens
Gewicht12 gr
Lengte7 a 8 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Submateriaal :Acryl
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu